Zoeken
Rosalynn Campbell & Joël Goudsmit - Sapje

Sapje

Rosalynn Campbell & Joël Goudsmit

100 gezonde sapjes voor alle seizoenen
Sapje

Rosalynn Campbell & Joël Goudsmit

100 gezonde sapjes voor alle seizoenen
Bestel nu
Omschrijving

Sapje bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele shotjes tot doeltreffende detoxdrankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sapjesdrinker. De recepten volgen de seizoenen, kennen elk een unieke smaak en variëren in snelheid en moeilijkheidsgraad; van twee tot wel tien ingrediënten. Bij elk sapje wordt duidelijk uitgelegd welke gezondheidsvoordelen het heeft. Daarnaast staat Sapje vol met praktische informatie over detoxkuren, het gebruik van juicers en het mixen van smaken en ingrediënten om je gezondheid te verbeteren en op peil te houden.

Fragment

Auteur: Joël Goudsmit
Auteur

Joël Goudsmit en Rosalynn Campbell zijn de initiatiefnemers achter Sapje, het bedrijf dat sapmixen en detoxkuren maakt en samenstelt. In hun eigen saplab persen ze dagelijks honderden sapjes. Ze leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes landelijk in glazen flessen. Een soort moderne melkboer dus, maar dan biologisch, slowjuice, puur en raw!

Auteur: Rosalynn Campbell
Auteur

Rosalynn Campbell en Joël Goudsmit zijn de initiatiefnemers achter Sapje, het bedrijf dat sapmixen en detoxkuren maakt en samenstelt. In hun eigen saplab persen ze dagelijks honderden sapjes. Ze leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes landelijk in glazen flessen. Een soort moderne melkboer dus, maar dan biologisch, slowjuice, puur en raw!

Edities & Details
Gebonden: Sapje - Rosalynn Campbell & Joël Goudsmit
ISBN: 9789048832569
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 04-01-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Sapje - Rosalynn Campbell & Joël Goudsmit
ISBN: 9789048832576
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-01-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: