Zoeken
Lewis Carroll - Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

Lewis Carroll

Alice in Wonderland

Lewis Carroll

Bestel nu
Omschrijving

150 jaar geleden, in 1865, verscheen Alice in Wonderland voor het eerst, en inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit de wereldliteratuur. Het klassieke verhaal van Lewis Carroll steelt nog steeds de harten van jong en oud.

Lewis Carroll is het pseudoniem van de Engelse wiskundige Charles Lutwidge Dodgson (1832-1898). Dodgson was een Engelse diaken in de Anglicaanse Kerk, wiskundige en logicus maar is vooral bekend geworden door zijn kinderboeken.

Wanneer Alice een wit konijn volgt, in een konijnenhol tuimelt en dwars door een spiegel gaat, komt ze in een wereld terecht waar de grens tussen fantasie en werkelijkheid is verdwenen. Het verhaal leest als een lange, absurde, chaotische droom waarin een jong meisje een ontdekkingsreis maakt door een vreemde wereld, bevolkt door een heleboel wonderlijke wezens.

Fragment

Auteur: Lewis Caroll
Auteur

Edities & Details
Paperback: Alice in Wonderland - Lewis Carroll
ISBN: 9789049901134
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-05-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Alice in Wonderland - Lewis Carroll
ISBN: 9789049901271
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-06-2015
Prijs: € 4,99
Omvang: 136 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Kinderen / tieners: fictie: klassieke fictie THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Klassieker THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: JUVENILE FICTION / Classics BISAC: FICTION / Coming of Age BISAC: FICTION / Classics BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Emma Cline - De gast
Emma Cline
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: