Zoeken
Ilse Ruijters - De onderkant van sneeuw

De onderkant van sneeuw

Ilse Ruijters

De onderkant van sneeuw

Ilse Ruijters

Bestel nu
Omschrijving

Hoe ga je verder met je leven nadat je per ongeluk een meisje van drie hebt doodgereden?

Ik trapte op de rem, die ik allang niet meer onder controle had, mijn vingers klauwden in het stuur. Ik spinde in een zee van sneeuw, rond en rond en rond en rond, terwijl mijn adem stokte. Die hobbel waar ik net overheen gereden was, dat was toch niet... Dat kon toch niet... Ik durfde niet te denken wat mijn lijf al had begrepen.

Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na 'de moord' die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe ver ga je om je eigen dochter te redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar 'oude ik'.

ilse ruijters (1979) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze schrijft artikelen en columns voor verschillende bladen, zoals Cosmopolitan, en won columnwedstrijden van NRC Next en de ANWB.

Fragment

Auteur: Ilse Ruijters
Auteur

Ilse Ruijters studeerde Communicatiewetenschap en is freelance tekstschrijfster en columniste. Ze schrijft artikelen en columns voor tijdschriften. Nadat ze een aantal schrijfwedstrijden won, maakte ze met De onderkant van sneeuw haar debuut.

Edities & Details
Audio download: De onderkant van sneeuw - Ilse Ruijters
ISBN: 9789044353709
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2017
Prijs: € 10,99
Speelduur: 607 minuten

Bestel

Paperback: De onderkant van sneeuw - Ilse Ruijters
ISBN: 9789044352177
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-12-2016
Prijs: € 24,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: De onderkant van sneeuw - Ilse Ruijters
ISBN: 9789048822089
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Hebban Thriller Debuutprijs: Winnaar (2015) Voorlezer: Anna van Ruiten NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Verhalend thema: interior life BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Clive Cussler - Reis van de farao's
Clive Cussler
Kristina Ohlsson - IJsbreker
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: