Zoeken
Carry Slee - Piep, zei de muis

Piep, zei de muis

Carry Slee

Piep, zei de muis!
Piep, zei de muis

Carry Slee

Piep, zei de muis!
Bestel nu
Omschrijving

Eefje en haar broertje Mark zijn dol op dieren. Niet alleen op Ollie en Flap, hun knuffels, maar vooral op echte dieren! Dus komt het goed uit dat de hond van opa en oma kleintjes heeft gekregen. Mark en Eefje zijn dolgelukkig als ze zelf een hondje uit mogen kiezen. Boef wordt hun beste vriend! Zij helpt, als echte speurhond, met zoeken naar de weggelopen hamster van de kinderen.
Eefje en Mark krijgen ook een konijn met heimwee te logeren, maar daar weten ze wel een oplossing voor... Ook gaan ze op kraambezoek bij de pasgeboren stekelbaarsjes van Joris. Zo komen ze steeds meer te weten over de dieren om zich heen.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Piep, zei de muis - Carry Slee
ISBN: 9789048846429
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-06-2018
Prijs: € 4,99
Speelduur: 94 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Kwispelstaartjes Voorlezer: Anne van Veen NUR: 078 - Luisterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General
Meer boeken
Pieter Feller & Natascha Stenvert - Kolletjes grote zomerfeest
Pieter Feller & Natascha Stenvert
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: