Zoeken
Carry Slee - Een krokodil in de heg

Een krokodil in de heg

Carry Slee

Een krokodil in de heg
Een krokodil in de heg

Carry Slee

Een krokodil in de heg
Bestel nu
Omschrijving

Eefje, Mark en hun hond Boef ontdekken een heleboel beestjes in de tuin. Ze maken een dierentuin van takjes en stenen. Daar mogen het lieveheersbeestje, de pissebed en de regenworm wonen. Maar als mama de dierentuin komt bekijken, zijn alle bewoners verdwenen!
Een merelpaar heeft in de heg een nestje gebouwd. De eitjes zijn net uitgekomen, Mark en Eefje vinden dat heel spannend. Maar ook Snoetje de poes heeft veel belangstelling voor de jonge mereltjes... Mark en Eefje openen een slakkenziekenhuis en maken een vrolijk gekleurd web voor een dakloze spin. Als het winter wordt, komt er een bijzondere gast in de tuin: een egel!

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Een krokodil in de heg - Carry Slee
ISBN: 9789048846436
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-06-2018
Prijs: € 4,99
Speelduur: 88 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Kwispelstaartjes Voorlezer: Anne van Veen NUR: 078 - Luisterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General
Meer boeken
Carry Slee - Piep, zei de muis
Carry Slee
Pieter Feller & Natascha Stenvert - Kolletjes grote zomerfeest
Pieter Feller & Natascha Stenvert
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: