Zoeken
27 november verschijnt bij Inside:  'Marianne Timmer De timmerfabriek werken aan jezelf' van Yoeri van den Busken
'Het evenwicht herstellen, dát is mijn missie.'

27 november verschijnt bij Inside: 'Marianne Timmer De timmerfabriek werken aan jezelf' van Yoeri van den Busken

Gepubliceerd op 20 oktober, 2023 om 10:43

Gezond oud worden, dat wil toch iedereen? Schaatslegende Marianne Timmer (1974) vraagt het zich dagelijks af. Volwassenen worden zwaarder en bewegen minder. Steeds meer jonge kinderen lijden aan obesitas.

Tijdens de coronapandemie, toen het land stilviel, besloot ze het fundament te leggen onder De Timmerfabriek. Daar kan iedereen werken aan zichzelf. De olympisch kampioene van 1998 en 2006 begeleidt mensen op het gebied van vitaliteit. Met haar inspirerende verhaal is ze een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven.

In dit boek deelt ze haar kennis en opvattingen. Ze praat openhartig over haar eigen mentale worsteling, over intrinsieke motivatie en weerbaarheid. Daarnaast gaat ze in gesprek met o.a. Floor Jansen, Peter Heerschop, Leontien van Moorsel, Viggo Waas, Goedele Liekens, Humberto Tan, Chatilla van Grinsven en Hugo de Jonge. Zij werpen ieder vanuit hun eigen perspectief en achtergrond een ander licht op dit actuele thema.

Auteurs
Auteur: Yoeri van den Busken

Yoeri van den Busken (1969) volgde ruim dertig jaar het topvoetbal op de voet voor De Telegraaf en Voetbal International. Daarnaast publiceerde hij veertien boeken. Het tragikomische levensrelaas van Simon Kistemaker - de laatste culttrainer van Nederland - werd door de lezers van Staantribune uitgeroepen tot beste voetbalboek van het 2016.

Boeken
Yoeri van den Busken - Marianne Timmer
Yoeri van den Busken

'Het evenwicht herstellen, dát is mijn missie.'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: