Zoeken
Yoeri van den Busken - Marianne Timmer

Marianne Timmer

Yoeri van den Busken

'Het evenwicht herstellen, dát is mijn missie.'
Marianne Timmer

Yoeri van den Busken

'Het evenwicht herstellen, dát is mijn missie.'
Bestel nu
Omschrijving

Gezond oud worden, dat wil toch iedereen? Schaatslegende Marianne Timmer (1974) vraagt het zich dagelijks af. Volwassenen worden zwaarder en bewegen minder. Steeds meer jonge kinderen lijden aan obesitas.

Tijdens de coronapandemie, toen het land stilviel, besloot ze het fundament te leggen onder De Timmerfabriek. Daar kan iedereen werken aan zichzelf. De olympisch kampioene van 1998 en 2006 begeleidt mensen op het gebied van vitaliteit. Met haar inspirerende verhaal is ze een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven.

In dit boek deelt ze haar kennis en opvattingen. Ze praat openhartig over haar eigen mentale worsteling, over intrinsieke motivatie en weerbaarheid. Daarnaast gaat ze in gesprek met o.a. Floor Jansen, Peter Heerschop, Leontien van Moorsel, Viggo Waas, Goedele Liekens, Humberto Tan, Chatilla van Grinsven en Hugo de Jonge. Zij werpen ieder vanuit hun eigen perspectief en achtergrond een ander licht op dit actuele thema.

Auteur: Yoeri van den Busken
Auteur

Yoeri van den Busken (1969) volgde ruim dertig jaar het topvoetbal op de voet voor De Telegraaf en Voetbal International. Daarnaast publiceerde hij veertien boeken. Het tragikomische levensrelaas van Simon Kistemaker - de laatste culttrainer van Nederland - werd door de lezers van Staantribune uitgeroepen tot beste voetbalboek van het 2016.

Edities & Details
Digitale download: Marianne Timmer - Yoeri van den Busken
ISBN: 9789048871216
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-12-2023
Prijs: € 12,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Paperback: Marianne Timmer - Yoeri van den Busken
ISBN: 9789048871209
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 28-11-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Inside NUR: 770 - Psychologie THEMA: Populairwetenschappelijke psychologie THEMA: Wintersport THEMA: Langebaanschaatsen THEMA: Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid THEMA: Sportpsychologie BISAC: HEALTH & FITNESS / General BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / Success
Nieuws
De Timmerfabriek gelanceerd!

De Timmerfabriek gelanceerd!

Met een rondje langs de media en een feestje presenteerde Marianne Timmer haar boek. Lees meer »

Meer boeken
Leen Dendievel - De zin van een kind
Leen Dendievel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: