Zoeken
De Timmerfabriek gelanceerd!
Met een rondje langs de media en een feestje presenteerde Marianne Timmer haar boek.

De Timmerfabriek gelanceerd!

Gepubliceerd op 5 december, 2023 om 15:44, aangepast op 6 december, 2023 om 09:45

Na een moeilijke periode in haar leven besloot Olympische kampioen Marianne Timmer op papier te zetten hoe je op een praktische en positieve manier de draad weer oppakt en vitaal verder gaat. Ze put uit haar eigen ervaring als topsporter maar sprak hierover ook met o.a. Hugo de Jonge, Erik Scherder en Viggo Waas. 

Om haar boodschap toe te lichten sprak ze eerst met het AD voor het coververhaal van de Mezza, schoof ze aan bij Tijd voor MAX en probeerde ze de mannen van Vandaag Inside in de studio wat bij te brengen. 

Eigenlijk was er maar een persoon die het boek officieel kon presenteren, Peter Heerschop. Twintig jaar lang had hij de column Lieve Marianne op Radio 538, maar voor de schaatster doet hij het nog een keer om De Timmerfabriek te lanceren. Shownieuws kwam langs om het vast te leggen.

Auteurs
Auteur: Yoeri van den Busken

Yoeri van den Busken (1969) volgde ruim dertig jaar het topvoetbal op de voet voor De Telegraaf en Voetbal International. Daarnaast publiceerde hij veertien boeken. Het tragikomische levensrelaas van Simon Kistemaker - de laatste culttrainer van Nederland - werd door de lezers van Staantribune uitgeroepen tot beste voetbalboek van het 2016.

Boeken
Yoeri van den Busken - Marianne Timmer
Yoeri van den Busken

'Het evenwicht herstellen, dát is mijn missie.'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: