Zoeken
17 oktober verschijnt bij Moon: 'Fabulant: De laatste tovenaar' van Marloes Kemming
Reis met Isa, Nobel en oom Arnold mee door Ierland en beleef een magisch avontuur

17 oktober verschijnt bij Moon: 'Fabulant: De laatste tovenaar' van Marloes Kemming

Gepubliceerd op 20 september, 2023 om 10:45, aangepast op 20 september, 2023 om 12:15

Dit is het tweede deel van de Fabulant trilogie. In deel 1 maken we kennis met Isa, een stoer meisje dat per ongeluk in de magische wereld Fabulant terechtkomt. Samen met nieuwe vrienden zoekt ze haar weg naar huis door raadselachtige werelden, op de hielen gezeten door het kwaad. 

Dankzij Isa en haar vrienden zit Resa, de gevaarlijkste vijand van het Stelsel, gevangen op Aarde. Het Stelsel is nu veilig voor haar duistere magie.

Totdat Resa ontsnapt, met hulp van een mysterieuze handlanger. Isa, Nobel en oom Arnold vertrekken halsoverkop naar Ierland om opnieuw de strijd aan te gaan met de duistere koningin. Gelukkig krijgen ze hulp van drie wel heel bijzondere geesten.

Wie zal als eerste de magische amuletten vinden en de Geheime Poort weten te openen? Het lot van het Stelsel ligt in hun handen...

"Fabulant is een vrolijk, sprookjesachtig verhaal. Naast het avontuur en de fantasie komen er allerlei thema's die belangrijk zijn voor tieners voorbij." - Readalicious

"Fabulant is een origineel fantasierijk boek, gevuld met magie, spanning en avontuur." - Boekencast

Auteurs
Auteur: Marloes Kemming

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Boeken
Marloes Kemming - Fabulant 2
Marloes Kemming

Reis met Isa, Nobel en oom Arnold mee door Ierland en beleef een magisch avontuur

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: