Zoeken
In oktober verschijnt bij Moon: 'Pas op voor de billenbijter!' van Lucas van de Meerendonk met illustraties van Stefan Yamá Cab
Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels

In oktober verschijnt bij Moon: 'Pas op voor de billenbijter!' van Lucas van de Meerendonk met illustraties van Stefan Yamá Cab

Gepubliceerd op 6 september, 2021 om 16:48

'Het gebeurde altijd bij volle maan,
meestal net voor het slapen gaan.
Elke avond zo rond de klok van acht uur,
klom er uit Fieps kast een wel heel gek figuur.
Hij werd het Kusjesbeest genoemd,
en als-ie je lief vond, werd je overal gezoend.'

Wees gewaarschuwd, want het Kusjesbeest is niet de énige grappige griezel in dit versjesboek! Kruip dus maar lekker weg op de bank om samen gezellig te gruwelen van de kleine monsterbaby met vlijmscherpe tandjes, de liefdevolle mampier die graag op de buurman sabbelt, de billenbijter die gek is op jouw blote billetjes en de kakbouter die gek is op... nou ja, je raadt het al!

•    Lucas van de Meerendonk, presentator van het NOS Jeugdjournaal , gebruikt in dit boek zijn fantasie om de meest hilarische monsters te creëren!
•    Unieke en sfeervolle illustraties van Stefan Yamá Cab
•    Een fijne balans tussen griezelen en grappen
 

Auteurs
Auteur: Lucas van de Meerendonk

Na het afronden van de opleiding Journalistiek ging Lucas van de Meerendonk aan de slag als verslaggever voor onder andere Zapp Weekjournaal. Sinds 2017 is hij een van de vaste verslaggevers en presentatoren van het NOS Jeugdjournaal: zijn droombaan. Pas op voor de billenbijter! Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels is zijn debuut, waarin zijn liefde voor schrijven en griezelen samenkomt.

Boeken
Lucas van de Meerendonk - Pas op voor de billenbijter!
Lucas van de Meerendonk

Een voorleesboek vol gruwelijk grappige versjes met sfeervolle illustraties

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: