Zoeken
De officiële boeken bij de populaire Netflix-serie Sex Education
In september verschijnt Sex Education - Eerste hulp bij het leven en in oktober Sex education - De roadtrip bij Moon.

De officiële boeken bij de populaire Netflix-serie Sex Education

Gepubliceerd op 10 augustus, 2021 om 15:25, aangepast op 10 augustus, 2021 om 15:35

Otis Milburn en zijn geliefde vrienden zijn terug in de officiële, no-nonsense seksvoorlichtingsgids waar je altijd al naar zocht. In oktober verschijnt Sex Education - Eerste hulp bij het leven, de officiële gids die je móét hebben, over relaties, seks en nog veel meer, die antwoord geeft op alle vragen die jonge mensen vaak niet durven te stellen.

Het behandelt alles; van begrijpen hoe je lijf in elkaar zit en wie je bent, tot consent, seksualiteit en de valkuilen van hedendaagse liefde. Met een voorwoord van de bedenker van de serie Laurie Nunn, inzichten van de favoriete personages van de serie, quotes om naar te leven, therapie-aantekeningen, diagrammen, tips, goede raad, én illustraties van Fionna Fernandes, is het boek zowel een aanvulling op de serie als een praktische, vermakelijke gids die je helpt om je weg te vinden in de echte wereld. Dit boek is meegelezen door verschillende experts zoals artsen, sekstherapeuten and sensitivity readers. Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder.

Sex Education - De roadtrip is een gloednieuw verhaal, geschreven door YA-auteur Katy Birchall, met de populairste personages uit de serie in de hoofdrol. Maeves broer zit diep in de problemen. Hij heeft dringend hulp nodig en zegt dat Maeve en hij alleen op elkaar kunnen rekenen. Maar met Aimee, Otis en Eric aan haar zijde, heeft Maeve de steun waarvan ze nooit zou toegeven dat ze hem nodig had. In september verschijnt dit op zichzelf staande verhaal, waar alles in zit wat fans zo waarderen aan de serie: grenzeloze eerlijkheid, briljante humor en alle favoriete personages met echte emotionele diepgang.
                              
Na het kijken van de serie op Netflix kunnen lezers zich onderdompelen in de wereld van de populaire serie zoals ze die nog niet eerder hebben gezien, met deze onweerstaanbare YA-roman en dit onmisbare non-fictie boek. Beide boeken laten dezelfde veelgeprezen eerlijke en fijngevoelige benadering van tiener-seksualiteit zien als de serie, met geheel nieuwe en speciaal gecreëerde content.

Auteurs
Auteur: Katy Birchall

Katy Birchall schreef al verschillende boeken voor kinderen, volwassenen (De perfecte bruiloft) en young adults (IT-girl). Ze woont in Londen samen met haar partner en haar hond Bono.

Auteur: Jordan Paramor

Jordan Paramor is freelance journalist, redacteur en ghostwriter. Als ghostwriter schreef ze al meer dan 30 boeken (o.a. bij verschillende tv-series), waarvan een aantal hoog in de bestsellerlijsten terechtkwamen.

Boeken
Jordan Paramor - Sex Education - Eerste hulp bij het leven
Jordan Paramor

De no-nonsense seksvoorlichting waar je altijd al naar zocht

Katy Birchall - Sex Education - De roadtrip
Katy Birchall

Dompel je onder in de wereld van Sex Education met een uniek nieuw verhaal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: