Zoeken
Nieuws
Biografie Luc de Vos al toe aan derde druk

Biografie Luc de Vos al toe aan derde druk

VOS, de biografie van Luc de Vos door Leon Verdonschot, gaat als een speer. Gister werd het 'monument voor een tegenstrijdig icoon' (dixit De Morgen) onder grote belangstelling in de Gentse Handelsbeurs gepresenteerd. Het eerste exemplaar was voor Lucs zoon Bruno. VOS ligt donderdag pas in de winkel, maar is nu al aan de tweede druk toe. (Edit: derde druk inmiddels!) Lees meer »

Min Kym te gast bij RTL Late Night

Min Kym te gast bij RTL Late Night

woensdagavond ontving Humberto Tan Hollands Diep-auteur Min Kym en haar viool bij RTL Late Night. Ze vertelde niet alleen haar bijzondere levensverhaal van wonderkind en musicus, maar speelde ook een prachtig fragment van de Méditation, uit de opera Thaïs, van Jules Massenet. Lees meer »

Deals 2017

Deals 2017

We made some great deals in 2017! Lees meer »

Joost Vandesteele presenteert: 'Bella' luidop

Joost Vandesteele presenteert: 'Bella' luidop

Deze week rolde Bella, de beeldroman van Joost Vandecasteele en illustrator Jeroen Los, ons blikveld binnen. Eigenlijk moet je deze grensoverschrijdende fictie gewoon meemaken en ondergaan, dus als je Joost live en luidop wilt horen performen, kan dat aanstaande vrijdag, in het knusse theater van De Nieuwe Anita. Lees meer »

Gordon tekent voor biografie

Gordon tekent voor biografie

Hatsekidee: Gordon zette vandaag zijn handtekening voor zijn biografie die begin volgend jaar bij Lebowski verschijnt. De biograaf is Marcel Langedijk. Lees meer »

Nieuwsbrief Hollands Diep

Nieuwsbrief Hollands Diep

Deze week staat de nieuwsbrief geheel in het teken van het bijzondere debuut Sara en Liv van auteur Suzan Hilhorst, een boek dat je raakt als een mokerslag. Lees meer »

Arnon Grunberg geeft zich bloot

Arnon Grunberg geeft zich bloot

Schrijver Arnon Grunberg heeft zich letterlijk blootgegeven voor een nieuwe serie in NRC. Samen met de Utrechtse schilder Jeroen Hermkens gaat hij in een maandelijkse reeks vijf keer een naaktportretsessie bijwonen met modellen uit verschillende landen, zo lezen we in NRC. Lees meer »

THB in april

THB in april

De lente is begonnen en het voelt goed. Deze maand lees je de eerste reacties op Sirenen, het verhaal achter Het dameskoor van Chilbury en zie je onze zomerboeken. Maar ook geweldig nieuws voor Later als ik dood ben! Lees meer »

« 1 ... 166 167 168 ... 197 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: