Zoeken
Jonathan Griffioen treedt op bij 'Het spijt me'-avond in Eindhoven
Jonathan Griffioen, die bij Lebowski dichtbundel Wijk publiceerde en binnenkort met zijn nieuwe bundel Gedichten met een mazda 626 komt, treedt donderdag 30 augustus op in het Parktheater Eindhoven bij literaire avond 'Het spijt me' van Watershed.

Jonathan Griffioen treedt op bij 'Het spijt me'-avond in Eindhoven

Gepubliceerd op 28 augustus, 2018 om 00:00

In 2017 organiseerde Watershed, broedplaats voor schrijvend talent, de eerste literaire live-avond in het Parktheater, met onder anderen Arjen Lubach en Erik Jan Harmens. Ook in 2018 beklimmen jonge schrijvers samen met bekende auteurs het podium. Binnen het thema Het spijt me verzorgen zij een avond vol pakkende performances, spannende soundscapes en live readings. Zo zijn er naast het optreden van Jonathan Griffioen literaire performances van Simon(e) van Saarloos, Dean Bowen, Vamba Sherif en Olave Nduwanje. En de muzikale omlijsting is in handen van hiphop artiest Akwasi, zangeres Roosbeef en componist en muzikant David O’Dowda. Ook wordt er tijdens de avond een exclusief voorproefje gegeven van de podcast The anatomy of sorry die Simon(e) van Saarloos in samenwerking met Watershed maakte.

De feiten:

Do 30 aug 2018
Parktheater Eindhoven, Grote Zaal
Aanvang: 20:00
Pauze: 20:45
Eindtijd: 22:20
Ticket: € 27,00
Tickets zijn hier te koop

Auteurs
Auteur: Jonathan Griffioen

Jonathan Griffioen (1987) debuteerde in 2015 met de poëziebundel Wijk, die genomineerd werd voor de C. Buddingh'-prijs. In 2018 verscheen Gedichten met een mazda 626, die bekroond werd met de J.C. Bloem-Poëzieprijs 2019.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: