Zoeken
Nieuws
Filmrechten Totemdier Arafat verkocht aan Halal

Filmrechten Totemdier Arafat verkocht aan Halal

Vandaag proostten we met cola, kaasstengels en Japanse mix, want het Amsterdamse productiehuis Halal (bekend van oa New Kids, Kytopia) kocht de filmrechten van Totemdier Arafat, het spijkerharde debuut van Mick Johan. Via een inbelverbinding met Tokio, de nieuwe habitat van Mick, vertelden we hem het goede nieuws. Lees meer »

Vijf sterren voor 'Zijn bloedige plan' in De Standaard

Vijf sterren voor 'Zijn bloedige plan' in De Standaard

Begin deze maand werd Zijn bloedige plan al uitgeroepen tot VN Thriller van het Jaar en ontving het boek vijf prachtige sterren van de jury. Vandaag verscheen in De Standaard een interview met auteur Graeme Macrae Burnet én kreeg Zijn bloedige plan maar liefst vijf sterren! Lees meer »

Judas goes Polen!

Judas goes Polen!

De Poolse rechten voor Judas van Astrid Holleeder zijn verkocht aan Proszysnki via Anna Jarota Literary Agency. Lees meer »

BESTE BBQ BOEK VAN 2017: HET VUUR DE BAAS

BESTE BBQ BOEK VAN 2017: HET VUUR DE BAAS

Gadgetgear.nl boordeelt al jaren kookboeken en dan met name BBQ boeken. Nu BBQ steeds meer cultuur begint te worden, zien we steeds meer Nederlandse boeken en zien we ook echt een stijging in de kwaliteit. Dit jaar kreeg ik vier boeken onder ogen die genoeg opvielen voor een nominatie. Lees meer »

Top 5 zomerboeken van Hollands Diep

Top 5 zomerboeken van Hollands Diep

De zomer is begonnen! En dat betekent extra tijd voor literatuur. Gaan er koffers vol boeken mee op vakantie, of lees je liever gewoon in de zon op je balkon? Hoe dan ook: de redactie van Hollands Diep heeft een top 5 niet te missen boeken voor je opgesteld.  Lees meer »

Vijf sterren voor 'Trein naar Pakistan' in De Standaard

Vijf sterren voor 'Trein naar Pakistan' in De Standaard

Deze week is Trein naar Pakistan, de (in Nederland) vergeten roman van Khushwant Singh, een van India's belangrijkste auteurs aller tijden, boek van de week in De Standaard. Het is 'dé klassieker' over de Partition, en een 'magistrale roman'.  Lees meer »

Winactie: Oh, What a Night! (27 juni)

Winactie: Oh, What a Night! (27 juni)

Op dinsdagavond 27 juni organiseren we samen met erotisch vrouwenblad Oh magazine een event in de categorie Rode Oortjes: tijdens Oh, What a Night! presenteren we de sexy bundel Dons, met erotische verhalen van de fine fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur: Saskia Noort, Ronald Giphart, Nikkie Van Lierop, Thomas Heerma van Voss, Yasmine Allas, Heleen Debruyne, Susan Smit, Ivo Victoria, Katrijn Van Bouwel, Philip Huff, Alma Mathijsen, Gustaaf Peek, Manon Uphoff, Hagar Peeters, Stella Bergsma en Özcan Akyol. Lees meer »

#50: Oh, What A Lebowski Round Up!

#50: Oh, What A Lebowski Round Up!

RTL7 bedacht in 2010 de briljante slogan 'Meer Voor Mannen', met Echt Stoere Mannenfilms en tv-programma's als Lekker Snugger, Bezopen Bestuurders,Idioten Op De Weg en Stop! Politie. Wij hebben deze week Meer Voor Vrouwen, met een event dat je (Oh!) van je stoel laat glijden, een recap van Saskia, Susan & Heleen op het #LindaFestival2017, een ode aan Ma en een shoutout naar onze vrouwelijke bestvanallemaalverkopende thrillerauteurs. Omdat het zondag nou eenmaal Vaderdag is en wij niet vies zijn van een beetje gerichte guerrillamarketing (we zijn zo underground gebleven) gooien we er ook nog wat tips tegenaan voor de stoere (en lange) RTL7-man. Amusez-vous! Lees meer »

« 1 ... 158 159 160 ... 197 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: