Zoeken
Wat verschijnt er in... februari?
Het is tijd voor een nieuwe lading boeken! Jullie hebben er even op moeten wachten, maar februari brengt eindelijk nieuwe boeken met zich mee. Lees dus gauw verder. 😉 

Wat verschijnt er in... februari?

Gepubliceerd op 7 februari, 2024 om 11:12

 

Cover van Monster zoo 5

Monster Zoo 5 Tjerk Noordraven

In dit nieuwe deel van de Monster Zoo-serie valt er weer een hoop te beleven! Nu zijn vader weer de baas is in de Monster Zoo, voelt Jindra zich een beetje overbodig. Hij is net zo goed als zijn vader, hij moet dat alleen nog bewijzen.

Wanneer hij hoort dat er in Groenland een wild monster zit, beseft hij dat dit zijn kans is. Samen met Siggy vertrekt hij naar de ijskoude sneeuwvlakte, waar het al snel heel gevaarlijk wordt…

Een ijskoud, spannend avontuur dat je niet mag missen! Monster Zoo 5 ligt vanaf 8 februari in alle (online) boekhandels. Natuurlijk kun je hem ook alvast reserveren, zodat je hem straks meteen in huis hebt en kan genieten van dit zenuwslopende verhaal.

Cover van Grimwoud 3 - De aanval van het stinkmonster

Grimwoud - De aanval van het stinkmonster! – Nadia Shireen, vertaald door Mariella Manfré

Ook in de Grimwoud-serie, van de hand van Nadia Shireen, verschijnt er deze maand een nieuw deel.  

In Grimwoud – De aanval van het stinkmonster! dreigt er een enorm gevaar. Er loopt een monster rond! Ted, Nikkie, Bibi en de rest van de Grimwoud-bende beginnen aan het grootste avontuur van hun leven: ze moeten hun huis zien te redden van een gemeen, stinkend monster.

Vanaf 13 februari is Grimwoud – De aanval van het stinkmonster! verkrijgbaar en kun je mee op een nieuwe reis met jouw favoriete Grimwoud-bewoners!

De kinderen van De Grote Beer – Groep 1+2 – Carry Slee

 

De kinderen van De Grote Beer – Groep 1+2 is een bundeling van de populaire boeken Een kringetje van tralala en Wiebelbiebeltanden, geschreven door Carry Slee. Op basisschool De Grote Beer beleven Daan, Kim, Frank, Lisa en Darryl samen met juf Inge de leukste avonturen! Dit is een heerlijk voorleesboek met herkenbare situaties voor kind én ouder, met prachtige illustraties van Aron Dijkstra.

Alle belangrijke hoogtepunten uit groep 1 en 2 komen aan bod: voor het eerst iets vertellen in de kring, samen op de schoolfoto gaan, een bezoek van Sinterklaas en nog veel meer…

De kinderen van De Grote Beer is vanaf 28 februari verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels.

Genoeg leuke boeken om uit te kiezen deze maand. Veel leesplezier!

 

Auteurs
Boeken
Carry Slee - De kinderen van De Grote Beer - Groep 1+2
Carry Slee

De fijne verhalen over de kleuters van De Grote Beer nu opnieuw geïllustreerd

Tjerk Noordraven - Monster Zoo 5
Tjerk Noordraven

Een spannend, nieuw, ijskoud avontuur in de Monster Zoo-serie!

Nadia Shireen - Grimwoud - De aanval van het stinkmonster!
Nadia Shireen

Yes! Nog meer avonturen uit Grimwoud!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: