Zoeken
Op 27 februari verschijnt de graphic novel van 'Terug naar de kust' bij The House of Books
Twintig jaar na Saskia Noorts succesvolle debuut Terug naar de kust verschijnt nu de graphic novel, met illustraties van haar zoon Mathieu Schellekens. Het boek verschijnt op 27 februari, maar is nu al te reserveren.

Op 27 februari verschijnt de graphic novel van 'Terug naar de kust' bij The House of Books

Gepubliceerd op 1 februari, 2024 om 10:18, aangepast op 1 februari, 2024 om 10:34

Aan het einde van deze maand verschijnt de graphic novel van Terug naar de kust. Twintig jaar na het succesvolle debuut van Saskia Noort verschijnt nu de graphic novel, geïllustreerd door Saskia's zoon, Mathieu Schellekens. Ahmad Resh schreef het scenario.

Over Graphic novel Terug naar de kust:
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met de dood bedreigd, kennelijk vanwege haar levensstijl en de gepleegde abortus. Het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muisspel. Om zichzelf en vooral haar kinderen in veiligheid te brengen, besluit Maria onder te duiken bij haar zus Ans, die nog altijd in hun ouderlijk huis aan zee woont. Daar wordt Maria geconfronteerd met jeugdherinneringen die ze liever zou vergeten. En terwijl haar dierbaren aan haar geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij...
 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Auteur: Mathieu Schellekens

Mathieu Schellekens is illustrator en kunstenaar en maakt naast digitaal werk ook etsen en muur schilderingen. Terug naar de kust is zijn eerste graphic novel.

Auteur: Ahmad Resh

Ahmad Resh (1989) is scenarioschrijver van diverse stripboeken, waaronder een bewerking van de jeugdroman Spijt! en de thriller Terug naar de kust. Resh begon zijn carrière bij weekblad Donald Duck en vertaalde onder andere stripboeken vanuit het Engels, Duits en Turks.

Boeken
Saskia Noort - Terug naar de kust
Saskia Noort

20 jaar na het verschijnen van Saskia Noorts debuut, nu een graphic novel

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: