Zoeken
'Stad van de honden' van Leon de Winter komt binnen in De Bestseller 60
Deze week 3 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

'Stad van de honden' van Leon de Winter komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 13 december, 2023 om 13:00, aangepast op 13 december, 2023 om 14:13

Nieuw deze week in De Bestseller 60 is Stad van de honden, de nieuwste roman van Leon de Winter. Hersenchirurg Jaap Hollander is gepensioneerd, gescheiden, en sinds de verdwijning van zijn dochter een dolende vader. Tien jaar na haar verdwijning in de woestijn van Israël krijgt hij het verzoek om een onmogelijke hersenoperatie te leiden. De kans van slagen is eigenlijk nul. Maar er hangt veel van af, misschien zelfs een spoor naar zijn dochter. Een wonderlijke keten van gebeurtenissen brengt hem in contact met Ibrahim, een hond van het kanaänras, wat Jaaps leven zal veranderen. Stad van de honden komt deze week binnen op nummer 12.

Op nummer 30 vinden we deze week Voetbal kijken met van Basten van Michel van Egmond. In deze bundel voert Van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

En op nummer 44, dezelfde plek als vorige week, vinden we Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Dit boek, eerder uitgeroepen tot bestverkochte boek van 2022, blijft lezers boeien met het betoverende verhaal.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012) en Geronimo (2015). Zijn meest recente roman Het lied van Europa stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Leon de Winter - Stad van de honden
Leon de Winter

Een wonderlijke vriendschap tussen een hersenchirurg en een pratende hond

Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: