Zoeken
'Voetbal kijken met Van Basten' in de media
Het kon de liefhebber van sportboeken bijna niet ontgaan, de nieuwe Michel van Egmond is er. En voor die gelegenheid deed de Rotterdammer een rondje langs de velden.

'Voetbal kijken met Van Basten' in de media

Gepubliceerd op 20 november, 2023 om 12:03, aangepast op 20 november, 2023 om 12:25

Naast een hele serie podcasts en interviews schoof Michel van Egmond al op 5 november aan bij Sjoerd van Ramshorst in Studio Voetbal om te vertellen over zijn nieuwe boek Voetbal kijken met Van Basten. Een week later sprak hij middenin het verkiezingsgeweld aan tafel bij Khalid & Sophie specifiek over Paul Gascoigne die en rol speelt in de verhalenbundel. Diezelfde avond kreeg het hele publiek van Vandaag Inside inclusief de tafelgast Frans Timmermans een exemplaar cadeau van het gloednieuwe boek. 

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: