Zoeken
In week 43 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Daar waar de rivierkreeften zingen stijgt maar liefst 16 plekken deze week

In week 43 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 25 oktober, 2023 om 13:00

Door de hoeveelheid nieuwe titels die er zijn verschenen zien we veel verschuivingen in de bestsellerlijst deze week. Veel titels zijn een aantal plekken gezakt, maar als grote uitzondering stijgt Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens 16 plekken naar nummer #30. Deze schitterende roman staat inmiddels al 132 weken in De Bestseller 60 en werd eerder al bekroond tot ‘meest gelezen boek van 2022’.

Op nummer #41 vinden we Juf Braaksel en de gigantische ontploffing van Carry Slee. We moeten er nog heel even op wachten maar in december kunnen we gaan genieten van Juf Braaksel op het witte doek. De film Juf Braaksel en de magische ring met Nicolette van Dam als Juf Braaksel is vanaf 6 december 2023 in de bioscoop te zien. Artiest en presentator Kraantje Pappie en YouTuber Meisje Djamila spelen ook een rol in de film.

De nazaten van Saskia Noort staat deze week op nummer #52. Dit boek is alweer de negende thriller van Saskia Noort en vormt het spectaculaire slotstuk van een meeslepende trilogie die begon met de bestsellers De eetclub en Debet.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: