Zoeken
Juf Braaksel en de gigantische ontploffing van Carry Slee nog steeds in de top 20 van De Bestseller 60
Nog steeds veel verschuivingen in de lijst in week 42 vanwege de Kinderboekenweek

Juf Braaksel en de gigantische ontploffing van Carry Slee nog steeds in de top 20 van De Bestseller 60

Gepubliceerd op 18 oktober, 2023 om 13:00

Deze week, met de viering van de Kinderboekenweek, hebben we enkele opmerkelijke verschuivingen mogen zien in De Bestseller 60. Juf Braaksel en de gigantische ontploffing van Carry Slee heeft zich trots genesteld op de zestiende plaats, terwijl Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens nog steeds schittert op nummer 39. Beide boeken hebben hun plekje in de lijst behouden, ondanks de hevige concurrentie.

Juf Braaksel en de gigantische ontploffing bereikte in week 41 zelfs de elfde positie, wat aantoont hoezeer dit boek de harten van lezers heeft veroverd tijdens de Kinderboekenweek.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: