Zoeken
'Juf Braaksel en de gigantische ontploffing' van Carry Slee op #12 in de Bestseller 60  in week 41
Veel veranderingen in de lijst in week 41 door de Kinderboekenweek.

'Juf Braaksel en de gigantische ontploffing' van Carry Slee op #12 in de Bestseller 60 in week 41

Gepubliceerd op 11 oktober, 2023 om 13:00

Dat het deze week Kinderboekenweek is, is duidelijk terug te zien in De Bestseller 60. Het nieuwste deel van de geweldige Juf Braaksel-serie; Juf Braaksel en de gigantische ontploffing stijgt deze week dan ook door naar nummer #12. Eindelijk is het zover: vandaag gaat groep zeven op schoolreis! Ze kunnen niet wachten tot de bus naar Texel vertrekt. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Brakel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug! Dit najaar zal Juf Braaksel ook schitteren op het witte doek met niemand minder dan Nicolette van Dam als Juf Braaksel.

Juice van Heleen van Royen vinden we deze week op nummer #45. Juice is meer dan een roman; het is een scherpe en geestige reflectie op de moderne tijdgeest. Het Parool noemde het een ‘zeldzaam juweel’ en De Telegraaf beloonde het met een welverdiende 4-sterrenbeoordeling. Deze roman prikkelt niet alleen de lachspieren, maar daagt de lezer uit tot nadenken over onze huidige maatschappij.

En op nummer #47 vinden we Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Dit boek, eerder uitgeroepen tot Meest gelezen boek van 2022, blijft lezers boeien met het betoverende verhaal.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: