Zoeken
'Zijn jongen' van Carry Slee komt binnen op nummer 20 in De Bestseller 60
Maar liefst 5 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst in week 40

'Zijn jongen' van Carry Slee komt binnen op nummer 20 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 5 oktober, 2023 om 09:53

Nieuw in De Bestseller 60 deze week is Zijn jongen van Carry Slee. Vader Slee heeft het eeuwige leven. Dus dat hij nu overleden is, zal wel weer één van zijn grappen zijn. Terwijl Carry Slee halsoverkop naar haar moeder rijdt om te achterhalen of het nieuws inderdaad klopt, blikt ze terug op haar jeugd waarin diezelfde moeder een grote rol speelde. Maar hoe dichter ze bij haar ouderlijk huis komt, hoe meer haar vader op de voorgrond treedt, met al zijn verschillende gezichten.

Zijn jongen is een ontroerend, oprecht verhaal over gezinsverhoudingen, je eigen identiteit omarmen en de rollen die we aannemen voor wie we liefhebben – en komt deze week binnen op nummer #20.

Deze week prijkt Juice van Heleen van Royen vol trots op nummer #25. Juice is meer dan een roman; het is een scherpe en geestige reflectie op de moderne tijdgeest. Het Parool noemde het een ‘zeldzaam juweel’ en De Telegraaf beloonde het met een welverdiende 4-sterrenbeoordeling. Deze roman prikkelt niet alleen de lachspieren, maar daagt de lezer uit tot nadenken over onze huidige maatschappij.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat één plekje daaronder, op nummer #26. Dit boek, eerder uitgeroepen tot Meest gelezen boek van 2022, blijft lezers boeien met het betoverende verhaal.

De nazaten vinden we deze week op nummer #28. Dit boek vormt het spectaculaire slotstuk van een meeslepende trilogie die begon met de bestsellers De eetclub en Debet.

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie, vinden we deze week op nummer #51 en stijgt dus maar liefst 5 plekken in de lijst. De geestige en duistere thriller blijft lezers boeien en volgens Cosmopolitan ‘zal je gegrepen worden... De emotionele onthechting van Grace zal je koude rillingen bezorgen.’

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Carry Slee - Zijn jongen
Carry Slee

Midprice-editie van de bestseller Zijn jongen

Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: