Zoeken
Carry Slees prachtige autobiografische roman 'Zijn jongen' is op 25 september gepresenteerd en wordt ontzettend goed ontvangen!
Het eerste exemplaar overhandigde Carry Slee aan journalist Özcan Akyol (Eus)

Carry Slees prachtige autobiografische roman 'Zijn jongen' is op 25 september gepresenteerd en wordt ontzettend goed ontvangen!

Gepubliceerd op 26 september, 2023 om 13:45, aangepast op 3 oktober, 2023 om 14:41

‘Jij hebt het bijzondere talent om iedereen te bereiken, dus zowel jongens die bij mij in de achterbuurt opgroeiden, maar ook bijvoorbeeld mijn vriendin die uit een hele keurige familie in Zeist komt. Je bent overal en dat is een talent,’ sprak Eus Carry toe.

Ook deelde Carry Slee in een persoonlijke toespraak haar inspiratie. Ze benadrukte hoeveel impact het boek heeft gehad op de manier waarop ze haar eigen vader ziet en bedankte Eus: ‘Het is mijn mooiste boek tot nu toe, daarom ben ik Eus zo dankbaar. Hij heeft me tot dit verhaal geïnspireerd.’

Inmiddels zijn er al talloze interviews met Carry Slee verschenen, onder andere in Volkskrant Magazine door Antoinnette Scheulderman. In Margriet door Esther Goedegebuure. In MEZZA, de weekendbijlage van het AD. In De Telegraaf en op LINDA.nl door Leon Verdonschot.

Vorige week zat Carry aan tafel bij Khalid Kasem in Khalid & Sophie en gisteravond zat ze bij Nooit Meer Slapen. Daar zei Femke van der Laan over Carry’s meest persoonlijke boek tot nu toe: ‘Met een blik die zowel scherp als zacht is, weet ze de lezer van begin tot eind te boeien en te ontroeren.’

Zijn jongen is verkrijgbaar in jouw favoriete (online) boekhandel!

Carry Slee overhandigt eerste exemplaar van 'Zijn jongen' aan Özcan Akyol (Eus)

Carry Slee praat over 'Zijn jongen'

Links naar de interviews: 

Volkskrant Magazine 
Margriet
De Telegraaf
Radio 1 - VPRO Nooit Meer Slapen
Linda.nl
Zij aan zij
Khalid & Sophie 

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Boeken
Carry Slee - Zijn jongen
Carry Slee

Midprice-editie van de bestseller Zijn jongen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: