Zoeken
‘Juice’ van Heleen van Royen in de top 10 van De Bestseller 60
In week 38 maar liefst 5 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60.

‘Juice’ van Heleen van Royen in de top 10 van De Bestseller 60

Gepubliceerd op 20 september, 2023 om 13:30, aangepast op 21 september, 2023 om 15:22

Juice, de grappige en sexy nieuwe roman van Heleen van Royen, staat deze week op nummer #8 in De Bestseller 60. Het Parool noemde Juice eerder al ‘een zeldzaamheid: een kritisch en vermakelijk boek over de tijdgeest, geschreven door iemand die daar niet alleen de belachelijkheid van inziet, maar die de tijd ook aanvoelt, en juist daardoor precies weet waar de ruimte zit voor spot en kritiek.' En de Telegraaf beloonde Juice met 4 sterren en schreef dat ‘Van Royen de tijdsgeest heerlijk te pakken heeft in Juice, met humorvolle details. [...] Een onmiskenbare Van Royen.’

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens is niet meer weg te denken uit De Bestseller 60. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot ‘Meest gelezen boek van 2022’ en vinden we deze week op nummer #13.

De bloedstollende thriller van Saskia Noort, De nazaten, staat deze week op nummer #32. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwers terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik.

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie staat deze week op nummer #40. Van deze geestige en duistere thriller werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in de UK. Volgens Cosmopolitan ‘zal je gegrepen worden... De emotionele onthechting van Grace zal je koude rillingen bezorgen.’

In Juf Braaksel en de gigantische ontploffing, het inmiddels 6e deel van de spannende en grappige Juf Braaksel-serie, gaat groep 7 op schoolreis. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Braaksel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug! Juf Braaksel en de gigantische ontploffing staat deze week op nummer #51.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

'Een onmiskenbare Van Royen.' De Telegraaf

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: