Zoeken
Interview met S.A. Cosby:
Thrillerauteur S.A. Cosby vertelt in een interview met NRC over zijn laatste boek Vlijmscherpe tranen en hoe in dit spannende verhaal thema's zoals racisme en homofobie worden besproken. In Vlijmscherpe tranen slaan twee vaders hun handen ineen om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons.

Interview met S.A. Cosby: "Mijn huidige succes verbaast me enorm"

Gepubliceerd op 2 juni, 2023 om 12:00, aangepast op 5 juni, 2023 om 15:14

In het interview met NRC vertelt Cosby dat hij als kind al schrijver wilde worden, aangespoord door zijn moeder begon hij zijn eigen verhalen te schrijven. Cosby praat niet alleen over zijn eerste successen, maar ook over het begin van zijn carriere, die ietwat stroef verliep: 'Op mijn 29ste ben ik vier jaar gestopt met het opsturen van manuscripten. Het begon te voelen alsof ik zelf afgewezen werd'. 

Hedendaagse grote onderwerpen worden aangesneden in de thrillers van Cosby, wat volgens de auteur ook nodig is: 'Zolang niet iedereen vrij kan zijn is niemand vrij'. 

NRC omschrijft het nieuwe verhaal van Cosby als een fenomenale, van energie knetterende thriller! Lees het volledige artikel hier.

Klik hieronder op de links om meer te weten te komen over de auteur en de boeken.

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Boeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: