Zoeken
'Daar waar de rivierkreeften zingen' na meer dan 100 weken nog steeds in de top 20
Deze week vinden we 3 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

'Daar waar de rivierkreeften zingen' na meer dan 100 weken nog steeds in de top 20

Gepubliceerd op 24 mei, 2023 om 13:00, aangepast op 24 mei, 2023 om 14:20

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens staat deze week nog steeds in De Bestseller 60, ditmaal op nummer 18. Inmiddels is het ‘best gelezen boek van 2022’ niet meer uit de lijst weg te denken.

Op nummer 47 vinden we Beslisbos van Katinka Polderman. ‘Is het een plant of gewoon een saai mens?’ ‘Mag u schreeuwen tegen uw ondergeschikte?’ En: ‘Waar zijn we eigenlijk?’ Zomaar wat vragen waar de gemiddelde mens vrijwel dagelijks tegenaan loopt en die in dit boek nu eindelijk eens stap voor stap, duidelijk en in handzaam formaat, worden beantwoord. Meesterbeslisbomenmaker des vaderlands Katinka Polderman wijst u vriendelijk de weg.

En op nummer 48 vinden we BBQ-en met Nick, met 65 recepten voor bbq-helden en antihelden. Laat die zomer maar komen!

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Katinka Polderman

Katinka Polderman is cabaretier, schrijver en maker. Ze won de Gerrit Komrij-prijs voor het boek Zwerfgoed, dat ze samen met Sophie Reinders maakte. Zo'n 20 jaar toerde Polderman met haar cabaretvoorstellingen in Nederland en België. Sinds 2020 maakt ze als beslisbomenmaker des vaderlands ook beslisbomen voor de Volkskrant, Onze Taal en LINDA. Bij Lebowki verscheen in 2023 haar boek Beslisbos.

Auteur: Nick Toet

Na zijn koksopleiding en het Grafisch Lyceum ging Nick Toet (35) aan de slag als video-editor bij het immens populaire Dumpert.nl. Daar vielen zijn kook- en zijn videoskills snel in de smaak. Dat resulteerde twee jaar geleden in het YouTube-kanaal EtenmetNick, waar iedere week een nieuw gerecht op verschijnt en met inmiddels meer dan 140.000 abonnees. Eten met Nick is zijn langverwachte, eerste kookboek.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Katinka Polderman - Beslisbos
Katinka Polderman

De 150 beste beslisbomen en nieuw materiaal

Nick Toet - BBQ-en met Nick
Nick Toet

75 recepten voor bbq-helden en antihelden

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: