Zoeken
In week 20 staan er vier titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60, 'Reserve' van Prins Harry terug in de lijst
Reserve van Prins Harry keert deze week terug in De Bestseller 60 lijst op de 38e positie

In week 20 staan er vier titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60, 'Reserve' van Prins Harry terug in de lijst

Gepubliceerd op 17 mei, 2023 om 16:03, aangepast op 17 mei, 2023 om 16:06

In deze week komt een bekende titel terug in De Bestseller 60-lijst van het CPNB, na de kroning van zijn vader staat Reserve van Prins Harry op de 38e positie van de lijst. Het was een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: twee jongetjes, twee prinsen, lopen achter de lijkkist van hun moeder aan terwijl de wereld vol verdriet en afschuw toekijkt. Toen Diana, prinses van Wales, te ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat de twee prinsen dachten en voelden, en hoe hun levens zich vanaf dat moment zouden ontwikkelen.

Op plek 11 is deze week Daar waar de rivierkreeften van Delia Owens te vinden. Het meestgelezen boek van 2022 is ook in 2023 iedere week terug te vinden in de hoogste regionen. Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya.

Beslisbos van Katinka Polderman stijgt deze week door naar de 20e positie.Polderman maakt wekelijks beslisbomen voor de Volkskrant en sindsdien heeft ze al heel wat prangende lezersvragen beantwoord. In Beslisbos zijn haar allerbeste infographics verzameld én aangevuld met nieuw, nooit eerder gepubliceerd materiaal.

Het laatste boek van Overamstel Uitgevers wat terug te vinden is deze week is BBQ-en met Nick van Nick Toet op plek 48. BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dat jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Katinka Polderman - Beslisbos
Katinka Polderman

De 150 beste beslisbomen en nieuw materiaal

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Nick Toet - BBQ-en met Nick
Nick Toet

75 recepten voor bbq-helden en antihelden

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: