Zoeken
'Kampeerkoken' nieuw binnen in de Bestseller 60 in week 17
4 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

'Kampeerkoken' nieuw binnen in de Bestseller 60 in week 17

Gepubliceerd op 26 april, 2023 om 13:00, aangepast op 1 mei, 2023 om 12:30

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens staat een plekje hoger op nummer #11. Inmiddels staat deze ongekende internationale bestseller meer 100 weken in de lijst en werd het bekroond tot het meest gelezen boek van 2022.

Op plek 20 vinden we wederom Het intieme leven  van Niccolò Ammaniti.  Acht jaar was het uitkijken naar een nieuwe roman van Niccolò Ammaniti. In Het intieme leven, is de Romeinse auteur weer helemaal zichzelf: grappig, een tikje gemeen en bovenal meeslepend. Het verhaal begint als een gitzwarte komedie en mondt uit in een spannende thriller.

Verderop in de lijst vinden we op plek #37 Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg. Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft. Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken.

Nieuw binnen op de 593 positie komt Kampeerkoken van Julius Jaspers. Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven
Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: een zinderende roman!

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers

65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: