Zoeken
'Het lied van Europa' de sterkste stijger in De Bestseller 60 in week 50
Maar liefst 2 titels van Overamstel Uitgevers in de top 3 van De Bestseller 60 deze week

'Het lied van Europa' de sterkste stijger in De Bestseller 60 in week 50

Gepubliceerd op 14 december, 2022 om 12:30

Het is Delia Owens gelukt om de allerhoogste positie in de lijst terug te veroveren. Daar waar de rivierkreeften zingen staat op nummer 1 deze week. Eerder al stond dit ongekende succes ruim 6 weken op nummer 1.

Het lied van Europa is deze week maar liefst 21 plekken gestegen en staat op nummer 3. In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Op nummer 36 vinden we deze week Lourdes aan de Maas van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. Hierin bieden zij een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu, maar brengen tegelijkertijd een ode aan het rijke verleden van de club. Tussendoor schetsen ze een biografisch portret van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer, decennialang het geweten van de club.

Op nummer 42 staat de midprice-editie van Derksen, geschreven door sterinterviewer Antoinnette Scheulderman en bestsellerauteur Michel van Egmond. Al meer dan tien jaar lang kijken zij van zeer nabij en in grote verbazing naar Johan Derksen. Samen schetsen ze een indringend portret van een man die bekend werd door zijn controversiële uitspraken op televisie, maar die buiten het zicht van de camera’s ook heel veel andere kanten heeft.

En direct hieronder op nummer 43 vinden we Nabeschouwing van Kees Jansma en Mart Smeets. Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. Samen − twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek op televisie − blikken ze terug op hun leven.

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Kees Jansma & Mart Smeets - Nabeschouwing
Kees Jansma & Mart Smeets

De grootste nabeschouwing van allemaal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: