Zoeken
'Fabulant' genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2023!
Fabulant van Marloes Kemming is een van de vijftien genomineerden voor de Hotze de Roosprijs 2023. 

'Fabulant' genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2023!

Gepubliceerd op 12 december, 2022 om 12:01, aangepast op 21 december, 2022 om 15:08

De Hotze de Roosprijs is de publieksprijs voor debuterende kinderboekenschrijvers. Leerlingen van 16 Zaanse scholen lezen in korte tijd zo veel mogelijk boeken van debutanten. Daarna brengen zij hun stem uit. De kinderboekenschrijver met de meeste stemmen wint de prijs. Wij zijn natuurlijk hard aan het duimen voor Fabulant!

Meer informatie over de wedstrijd vind je op deze site

Auteurs
Auteur: Marloes Kemming

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Auteur: Kristel Steenbergen

Kristel Steenbergen is freelance illustrator, vormgever en animator. Ze werkt o.a. voor Elle, LINDAmeiden en het Parool. Haar grote liefde voor het dierenrijk en grafische patronen vormen de basis voor haar werk. Voor Moon en andere uitgeverijen maakte ze al illustraties voor verschillende boeken, maar Hoe Schildpad aan zijn schild komt is haar debuut als prentenboekenmaker.

Boeken
Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming

Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: