Zoeken
Maar liefst weer 5 titels in De Bestseller 60 in week 47
Nabeschouwing van Kees Jansma en Mart Smeets komt binnen op nummer #12

Maar liefst weer 5 titels in De Bestseller 60 in week 47

Gepubliceerd op 23 november, 2022 om 13:42, aangepast op 28 november, 2022 om 16:03

In week 47 staan er maar liefst 5 van onze titels in De Bestseller 60. De hoogste notering is wederom voor Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Deze titel vinden we deze week op nummer 5. Van dit ongekende succesverhaal zijn intussen al meer dan 300.000 exemplaren verkocht in Nederland en België.

Nieuw in De Bestseller 60 deze week is Nabeschouwing van Kees Jansma en Mart Smeets, op een mooie 12e plek. Mart Smeets en Kees Jansma – twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek – blikken samen terug op hun leven. In ontmoetingen en brieven spreken ze over zichzelf, elkaar, over ouder worden, over de glorie van de sport, de gekte van de media en de kracht van muziek, over verleden en toekomst, over vriendschap, familie, voetbal, wielrennen, basketbal, televisie en alles wat hen verder bezighoudt.

De nieuwe roman van Leon de Winter, Het lied van Europa, staat deze week op nummer 40. In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt.

Op nummer 50 vinden we Derksen geschreven door sterinterviewer Antoinnette Scheulderman en bestsellerauteur Michel van Egmond. Al meer dan tien jaar lang kijken zij van zeer nabij en in grote verbazing naar Johan Derksen. Samen schetsen ze een indringend portret van een man die bekend werd door zijn controversiële uitspraken op televisie, maar die buiten het zicht van de camera’s ook heel veel andere kanten heeft. Of, zoals hij in dit spraakmakende boek zelf zegt: ‘Ik heb alleen op tv een grote bek.’

Ook nieuw deze week in de lijst, op nummer 51, is Het licht in ons van Michelle Obama. De voormalige first lady van de Verenigde State, geeft haar alom bejubelde, autobiografische bestseller Mijn verhaal nu een inspirerend vervolg. Hierin deelt ze praktische inzichten en krachtige strategieën om in de huidige uiterst onzekere wereld hoopvol te blijven.

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Kees Jansma & Mart Smeets - Nabeschouwing
Kees Jansma & Mart Smeets

De grootste nabeschouwing van allemaal

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Michelle Obama - Het licht in ons
Michelle Obama

Michelle Obama, de voormalige first lady van de Verenigde Staten, geeft haar alom bejubelde, autobiografische bestseller Mijn verhaal nu een inspirerend vervolg. Hierin deelt ze praktische inzichten en krachtige strategieën om in de huidige uiterst onzekere wereld hoopvol en in balans te blijven.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: