Zoeken
Louis van Gaal signeert boeken voor lezers
In aanloop naar het WK nam Louis van Gaal de tijd om exclusief wat boeken de signeren van 'Leven met Louis'van Willem Vissers. 

Louis van Gaal signeert boeken voor lezers

Gepubliceerd op 11 november, 2022 om 19:01, aangepast op 14 november, 2022 om 12:53

Net voor het circus rond het WK en Louis van Gaal losbarstte, ging auteur Willem Vissers langs bij Louis van Gaal. In 'Leven met Louis' schetst de Volkskrant journalist een uniek beeld van de mens Van Gaal. Weerbastig, succesvol, emotioneel. Een man waar de meningen over verdeeld zijn. Maar ook een man waar we nooit over uitgepraat raken.

Voor de trouwe lezers van Willem Vissers en Inside signeerde Van Gaal, geheel belangeloos, een stapel boeken, Zo is hij dan ook wel weer.

 

Auteurs
Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Boeken
Willem Vissers - Leven met Louis
Willem Vissers

Geen trainer maakt zoveel gevoelens los als Louis van Gaal.

Willem Vissers - Jongensdromen
Willem Vissers

Willem Vissers - Meisjesdromen
Willem Vissers

Van EK-debuut tot WK-finale in tien jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: