Zoeken
In week 40 van 2022 staat 'Daar waar de rivierkreeften zingen' weer op nummer 1 in De Bestseller 60
Twee weken heeft Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens de tweede plek in De Bestseller 60 bezet, maar in week 40 is het verfilmde verhaal weer terug op de hoogste positie

In week 40 van 2022 staat 'Daar waar de rivierkreeften zingen' weer op nummer 1 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 5 oktober, 2022 om 15:54, aangepast op 6 oktober, 2022 om 10:59

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens is terug op de hoogste positie van de lijst na twee weken de tweede plek bezet te hebben. De internationale bestseller staat al langer dan een jaar onafgebroken in De Bestseller 60. Het boek vertelt het verhaal van Kya Clark. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya. Sinds afgelopen juli is het boek ook te zien in de Nederlandse bioscopen als de film Where the crawdads sing. Hieronder kan je de trailer zien van Where the crawdads sing.

De top 3 wordt deze week afgesloten door Lourdes aan de Maas, het nieuwe boek van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. In Lourdes aan de Maas doen ze op indringende wijze verslag van het wel en wee in De Kuip en proberen ze antwoord te vinden op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. 

Op 47 vinden we het prachtige Terug naar Insulinde van Elle van Rijn, een indringende roman over familie, loyaliteit, liefde en hoop in tijden van oorlog.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60 terug te vinden zijn:

#1 Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens – The House of Books
#3 Lourdes aan de Maas – Michel van Egmond, Martijn Krabbendam – Inside
#47 Terug naar Insulinde – Elle van Rijn – Hollands Diep

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Elle van Rijn - Terug naar Insulinde
Elle van Rijn

Een indringende roman over familie, loyaliteit, liefde en hoop in tijden van oorlog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: