Zoeken
In week 39 van 2022 twee titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!
Daar waar de rivierkreeften zingen is niet meer weg te denken uit de top van De Bestseller 60!

In week 39 van 2022 twee titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

Gepubliceerd op 28 september, 2022 om 16:37

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens houdt deze week de plek op nummer 2 van de lijst vast. De internationale bestseller staat al langer dan een jaar onafgebroken in De Bestseller 60. Het boek vertelt het verhaal van Kya Clark. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya.

Op nummer 41 vinden we het prachtige Terug naar Insulinde van Elle van Rijn, een indringende roman over familie, loyaliteit, liefde en hoop in tijden van oorlog.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60 terug te vinden zijn:

#2 Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens – The House of Books
#41 Terug naar Insulinde – Elle van Rijn – Hollands Diep

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Eerder schreef ze succesvolle boeken, waaronder de historische romans De crèche, die een internationale bestseller werd, en Terug naar Insulinde.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Elle van Rijn - Terug naar Insulinde
Elle van Rijn

Een indringende roman over familie, loyaliteit, liefde en hoop in tijden van oorlog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: