Zoeken
Wat verschijnt er in oktober
Het is alweer oktober! We hebben ook deze maand weer een paar mooie titels voor jullie in petto. Lees snel verder!  

Wat verschijnt er in oktober

Gepubliceerd op 1 oktober, 2022 om 09:00

Op 17 oktober verschijnt Heer ridder Louis en de draak der Doem! van Myles McLeod, met illustraties van Greg McLeod (vertaald door Mariella Manfré).

Het tweede avontuur in de hilarische serie over Heer ridder Louis!

Heer ridder Louis, de kampioen van Kasteel Overdwars, heeft weer een superbelangrijke missie gekregen. Hij moet de valse tweekoppige draak Borax verslaan! Gelukkig heeft Louis geweldige vrienden die hem kunnen helpen: het vliegende robotpaard Rammelros, het avontuurlijke zwijn meneer Catalogus en Perlijn, de briljante tovinder. Dat moet wel goed gaan, toch? Het tweede avontuur in deze hilarische serie over Heer ridder Louis zit weer bomvol maffe illustraties, bizarre belevenissen en héél veel grappen en grollen.


 

Op 18 oktober verschijnt Fabulant van Marloes Kemming.

Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?


Een magisch avontuur vol nieuwe werelden, wonderlijke wezens, vriendschap en heldenmoed. Voor lezers die houden van Harry Potter, Het Oneindige Verhaal en Alice in Wonderland.

Isa heeft de stomste zomervakantie ooit. Haar vader en stiefmoeder zijn op huwelijksreis en hebben haar gedumpt bij de saaie oom Arnold. Ze verveelt zich kapot. Maar dan komt ze erachter dat oom Arnold een groot geheim heeft. In zijn tuin bevindt zich de poort naar Fabulant, een magische wereld vol wonderlijke wezens, spannende plekken en... groot gevaar.
Wanneer Isa per ongeluk door de poort valt, begint een avontuurlijke reis. Ze zoekt een nieuwe weg naar huis via raadselachtige werelden, op de hielen gezeten door het kwaad. Gelukkig krijgt ze hulp van Nobel, een zwarte panter die van vorm kan veranderen, en van de magiër Monsi. Maar dan komt Isa voor een zware keuze te staan: redt ze zichzelf of vecht ze voor de vrijheid van haar vrienden? En kan een doodgewoon meisje het wel winnen van het kwaad?

 

Op 26 oktober verschijnt Het grappigste sinterklaasboekje ter wereld, van Marianne Busser en Ron Schröder, met illustraties van Mayon Middeljans.

Een versjesboek met de grappigste avonturen van Sinterklaas!

Na al die jaren heeft Sinterklaas natuurlijk ontzettend veel avonturen beleefd met de Pieten! Vreemde avonturen, gekke avonturen, stoute avonturen en nog veel meer. De állerleukste heeft hij opgeschreven in dit versjesboek. Over een Pietje dat niet kan stoppen met inpakken, Sint die zijn bed verwarde met het bad, de gekste verlanglijstjes en te veel snoepen van de pepernoten... Als dat maar goed gaat!

Auteurs
Boeken
Myles McLeod - Heer ridder Louis en de draak der DOEM!
Myles McLeod

Het tweede avontuur in de hilarische serie over Heer ridder Louis!

Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming

Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?

Marianne Busser & Ron Schröder - Het grappigste sinterklaasboekje ter wereld
Marianne Busser & Ron Schröder

Een versjesboek met de grappigste avonturen van Sinterklaas!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: