Zoeken
'Daar waar de rivierkreeften zingen' van Delia Owens opnieuw op nummer 1
In week 35 van 2022 staat de bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens opnieuw op de eerste plek in De Bestseller 60

'Daar waar de rivierkreeften zingen' van Delia Owens opnieuw op nummer 1

Gepubliceerd op 31 augustus, 2022 om 16:22, aangepast op 31 augustus, 2022 om 16:47

De internationale bestseller, die inmiddels ook als film zeer succesvol is, staat al meer dan een jaar in de lijst, waarvan meer dan 20 weken in de top 10.

Nieuwkomer deze week in de lijst op nummer 18 is Terug naar Insulinde, de aangrijpende nieuwe roman van Elle van Rijn, over een dapper Hollands meisje dat probeert te overleven in een door Japan bezet Nederlands-Indië. De roman verscheen 23 augustus en veroverde in de eerste week dus al een mooie plek in de top 20.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) is auteur van vele succesvolle boeken, waar­onder de historische romans De crèche en Terug naar Insulinde, en de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god. Samen met Lotta Magnusson en Jacqueline Rogers bedacht ze de nieuwe historische romanserie Het laatste weeshuis, waarvan het eerste deel, Vos, werd geschreven door Elle van Rijn.

Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Elle van Rijn - Terug naar Insulinde
Elle van Rijn

Een indringende roman over familie, loyaliteit, liefde en hoop in tijden van oorlog.

Tess Gerritsen - Luister naar mij
Tess Gerritsen

Eindelijk weer een nieuw deel in de spannende Rizzoli & Isles -serie

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: