Zoeken
Duisterhuys genomineerd voor de Leesjury!
Duisterhuys, van Tom Thys en Leslie Saurus, is geselecteerd voor de Leesjury 2022 - 2023!

Duisterhuys genomineerd voor de Leesjury!

Gepubliceerd op 24 mei, 2022 om 11:29, aangepast op 24 mei, 2022 om 12:53

Deze jury bestaat uit kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar die elk jaar de genomineerde boeken lezen en hun favoriet uitkiezen, om vervolgens (niet onbelangrijk) een feestje te vieren met de winnaars! Duisterhuys is geselecteerd in groep 4, voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

Het razend spannende boek gaat over Moussa, die erg houdt van YouTube filmpjes over urban explorers. Hij schrikt zich kapot als een meisje uit een van de filmpjes hem plots rechtstreeks aanspreekt, en hem om hulp vraagt. Hij besluit om op reddingsmissie te gaan en haar te bevrijden uit het akelige huis waarin ze vastzit, maar zal dit hem lukken?

 

Deelnemen aan de Leesjury kan via een leesgroep in jouw buurt of via deze link.

Auteurs
Auteur: Tom Thys

Tom Thys jaagt kinderen graag de stuipen op het lijf. Hij is de auteur van de Gruweltoren-reeks, een raamvertelling die zich afspeelt in een oude, verlaten wolkenkrabber. daarnaast schreef hij ook horrorboeken voor volwassenen.Leslie Van Osselaer studeerde in 2015 af aanLUCA School of Arts als master in de Beeldende Kunsten, en is sinds 2016 CEO van haar eigen eenmanszaak waar ze illustraties, raamtekeningen, murals en cartoons maakt onder het pseudoniem Leslie Saurus.

Boeken
Tom Thys - Duisterhuys
Tom Thys

Durf jij Duisterhuys binnen te gaan?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: