Zoeken
'Het boek van vergeten woorden' van Pip Williams gekozen voor Reese Witherspoon's boekenclub!
Iedere maand kiest Reese Witherspoon één boek uit met een sterke vrouwelijke hoofdrol. Deze maand is dat Het boek van vergeten woorden van Pip Williams!

'Het boek van vergeten woorden' van Pip Williams gekozen voor Reese Witherspoon's boekenclub!

Gepubliceerd op 9 mei, 2022 om 11:44, aangepast op 9 mei, 2022 om 12:47

Reese Witherspoon is heel enthousiast over de historische roman: 'Dit boek, dat zich tijdens de strijd om vrouwenstemrecht afspeelt, zet aan tot nadenken en verkent de geschiedenis en de kracht van taal terwijl het liefde, verlies en literatuur met elkaar verweeft. Hoewel het historische fictie is, is het tegelijkertijd voor ons een herinnering aan hoe belangrijk het is voor vrouwen om hun eigen verhalen te kunnen vertellen.'

Eerder verschenen in haar boekenclub al titels als Dochter van de vuurhoeder van Angeline Boulley, die binnenkort bij THB zal verschijnen, en Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. 

Dit jaar zal er een nieuwe editie bij THB verschijnen van Het boek van vergeten woorden. Lees hieronder meer over deze bijzondere roman!

 

Auteurs
Auteur: Pip Williams

Pip Williams is geboren te Londen, groeide op in Sydney en noemt Adelaide Hills nu haar thuis. In Het boek van vergeten woorden combineert ze historisch onderzoek met haar talent voor het vertellen van prachtige verhalen. Williams dook in de archieven van de Oxford English Dictionary en onthult een verloren verhaal, verborgen tussen de regels van een geschiedenis geschreven door mannen.

Boeken
Pip Williams - Het boek van vergeten woorden
Pip Williams

Prachtige historische roman, voor fans van De boekendief en De boekbinder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: