Zoeken
Eva Daeleman en Karolien Olaerts winnen Sustainable Family Award
Op 9 februari 2022 werden de Sustainable Family Awards uitgereikt. Twee Horizon-auteurs vielen daarbij in de prijzen.

Eva Daeleman en Karolien Olaerts winnen Sustainable Family Award

Gepubliceerd op 10 februari, 2022 om 13:17, aangepast op 10 februari, 2022 om 15:23

Meer dan 15.000 keer. Zoveel werd er in totaal gestemd op de finalisten van de Sustainable Family Awards 2022! Met deze prijs zet het populaire Instagram-account duurzame initiatieven in de kijker zetten.

Karolien Olaerts won een award voor het beste boek met Karola's kitchen - Het kookboek. En Eva Daeleman won de prijs voor beste podcast voor Elke dag vakantie, de podcast die ze samen met hara man, Stijn, maakt.

Auteurs
Auteur: Karolien Olaerts

Voedingswetenschapper Karolien Olaerts (1984) houdt een passioneel pleidooi voor gewoon gezonde, ecovriendelijke eetgewoonten. In het Njamprogramma Karola's Kitchen deelt ze haar eetfilosofie met de kijkers. Ze schreef drie succesvolle boeken, Gewoon gezond (2018), Karola's Kitchen (2019) en Karola's Kitchen. Het kookboek (2021).

Auteur: Eva Daeleman

Eva Daeleman (1990) gaf haar succesvolle mediacarrière op om haar eigen pad te bewandelen. Als coach voor vrouwen, begeleider van yoga retreats, online trainingen en webinars werd ze succesvoller dan ooit. Ze schreef de bestsellers Omdat het kan (2018) en Woman Up (2019). Het moederschap zette haar wereld op z'n kop, maar Eva is vastbesloten om zelf de slingers op te hangen en zichzelf 4356 vragen te blijven stellen op weg naar een authentiek leven.

Boeken
Karolien Olaerts - Karola's Kitchen: het kookboek
Karolien Olaerts

Eindelijk, het langverwachte kookboek van Karola's Kitchen

Eva Daeleman - En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?
Eva Daeleman

Dapper boek over eigen keuzes durven maken in je leven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: