Zoeken
Roxanne Veletzos - Natalia

Natalia

Roxanne Veletzos

Natalia

Roxanne Veletzos

Bestel nu
Omschrijving

Januari 1941, Boekarest. Op een koude nacht wordt een joods meisje gevonden bij een flatgebouw. Roemenië werkt samen met de nazi's en de joodse bevolking loopt groot gevaar. Het meisje belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een rijk echtpaar dat haar Natalia noemt. Na de oorlog heerst het Sovjetregime in Roemenië. Wie te vertrouwen in deze hopeloze, grijze wereld? Natalia groeit op en komt voor een onmogelijke keuze te staan. Haar geheime verleden blijft haar achtervolgen.

Fragment

Auteur: Roxanne Veletzos
Auteur

Roxanne Veletzos is geboren in Boekarest, Roemenië. Als jong meisje verhuisde ze met haar familie naar Californië. Daar begon ze te schrijven over haar leven in Oost-Europa. Ze studeerde journalistiek en werkte als redacteur en marketingmanager. Natalia, haar debuutroman, is gebaseerd op het levensverhaal van haar moeder.

Edities & Details
Paperback: Natalia - Roxanne Veletzos
ISBN: 9789044354669
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 20-11-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Natalia - Roxanne Veletzos
ISBN: 9789044354676
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-11-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Historische fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical
Meer boeken
Leon de Winter - VSV
Leon de Winter
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen
Maud Ventura - Mijn man
Maud Ventura
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: