Zoeken
Chris Kraus - I Love Dick

I Love Dick

Chris Kraus

I Love Dick

Chris Kraus

Bestel nu
Omschrijving

Chris Kraus en haar echtgenoot Sylvère Lotringer brengen na een etentje de nacht door bij Dick ____. Chris voelt dat er iets is tussen haar en Dick. Samen met Sylvère begint ze hem brieven te schrijven, die ze in eerste instantie niet verzenden. Wanneer Dick hun telefoontjes en faxen onbeantwoord laat, krijgt hij langzamerhand de functie van een dagboek dat Chris in staat stelt de problemen van haar leven en relaties bloot te leggen.

I Love Dick wordt geprezen als de grensverleggende roman die zonder schaamte of terughoudendheid de vrouwelijke stem in de kunstwereld laat spreken. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1997 en kon rekenen op zowel controverse als een schare hartstochtelijke bewonderaars.

Fragment

Auteur: Chris Kraus
Auteur

Chris Kraus is experimenteel filmmaker, schrijver en de uitgever van de Native Agents-reeks van uitgeverij Semiotext(e). Naast essays, voornamelijk over kunstkritiek, schreef Kraus de romans Aliens & Anorexia, Torpor enSummer of Hate. I Love Dick heeft de laatste jaren een cultstatus gekregen onder critici en schrijvers, en wordt nu eindelijk ontdekt door het grote publiek.

Edities & Details
Paperback: I Love Dick - Chris Kraus
ISBN: 9789048845651
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2019
Prijs: € 23,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: I Love Dick - Chris Kraus
ISBN: 9789048833610
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-05-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Vertaler: Anniek Kool Vertaler: Evi Hoste NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Humorous / General
Meer boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: