Zoeken
Diverse auteurs - Het wonderlijke winterboek - Kerstvakantie

Het wonderlijke winterboek - Kerstvakantie

Diverse auteurs

Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!
Het wonderlijke winterboek - Kerstvakantie

Diverse auteurs

Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!
Bestel nu
Omschrijving

Een prachtig luisterboek over de kerstvakantie, met heel veel nieuwe winterse verhalen!

In het tweede deel van deze serie vind je de allerleukste voorleesverhalen over alles wat met de kerstvakantie te maken heeft. Over de kerstman, die zijn muts kwijt is, over oliebollen maken voor het hele dorp, en over een magisch midwinterfeest...

Met verhalen van Annemarie Bon, Iris Boter, Chariva, Karine Jekel, Kelly van Kempen, Coco van Rijn en Isabelle de Ridder.

Fragment

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie ging ze aan de slag als adviseur in het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen. Haar prentenboek Superkat werd vertaald in het Zuid-Koreaans.

Auteur: Annemarie Bon
Auteur

Annemarie Bon was biochemisch analiste, freelance journalist bij het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van het kinderblad Taptoe, maar als jeugdboekenschrijfster vond zij pas echt haar draai. Ze is o.a. bekend van de boeken die ze schrijft over Haas, maar ze schreef ook zes jeugdromans.

Auteur: Chariva
Auteur

Chariva woont in Amsterdam. Ze studeerde reclame en communicatie. Schrijven doet ze al zo lang ze zich kan herinneren. En wat begon met gedichten en korte verhalen, resulteerde in haar eerste kinderboek. In 2015 debuteerde ze met Sinterklaas voor grote kinderen, geïllustreerd door Job, Joris & Marieke. In 2016 won Chariva met dit boek de Hotze de Roosprijs, een prijs die jaarlijks aan de beste debuterende kinderboekenschrijver wordt uitgereikt. Chariva is naast (kinderboeken)schrijfster ook illustratrice, freelance tekstschrijfster en Yin yogadocente.

Auteur: Iris Boter
Auteur

Iris Boter (1972) studeerde af aan de kunstacademie in Kampen, waar ze nu ook woont met haar man, kind, poes en konijn.Iris werkt als illustrator en als schrijver. Ze illustreerde al meer dan honderd boeken, onder andere de Juf Braaksel-serie van Carry Slee. Voor Zootje ongeregeld schreef ze het verhaal én maakte ze de illustraties.

Auteur: Kelly van Kempen
Auteur

Kelly van Kempen (1990) studeerde Culturele Antropologie, vanwege haar nieuwsgierigheid naar alles dat 'anders' of juist 'normaal' is, en wie dat dan bepaalt. Daarna volgde ze een jaar les in proza, poëzie en toneel op de Schrijversvakschool. Bij Billy Bones schrijft ze de superspannende, magische serie De Sterrensteen.

Auteur: Karine Jekel
Auteur

Edities & Details
Audio download: Het wonderlijke winterboek - Kerstvakantie - Diverse auteurs
ISBN: 9789048855339
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-11-2019
Prijs: € 9,99
Speelduur: 147 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 227 - Sinterklaas- en kerstboeken (< 12 jaar) THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Kerstmis BISAC: JUVENILE FICTION / General
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het grappigste sinterklaasboekje ter wereld
Marianne Busser & Ron Schröder
Marjet Huiberts - De schminkpietjes
Marjet Huiberts
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: