Zoeken
Jonathan Zandbergen - Vijf seizoenen

Vijf seizoenen

Jonathan Zandbergen

Vijf seizoenen

Jonathan Zandbergen

Bestel nu
Omschrijving

In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is. Zo kun je thuis eindeloos combineren en variëren.

Fragment

Auteur: Jonathan Zandbergen
Auteur

Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Hij heeft diverse prijzen gewonnen zoals de 'Prix Culinaire Le Taittinger' in 2014 en is door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Het grote publiek leert hem intussen kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015, bij RTL Live als de chef-kok die kijkers helpt met het kerstdiner (2016) en als jurylid in het RTL-programma van MasterChef Holland.

Edities & Details
Gebonden: Vijf seizoenen - Jonathan Zandbergen
ISBN: 9789048847044
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 29-11-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Vijf seizoenen - Jonathan Zandbergen
ISBN: 9789048847051
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-11-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: