Zoeken
Carolina van Dorenmalen - Het geluksdieet

Het geluksdieet

Carolina van Dorenmalen

Het geluksdieet

Carolina van Dorenmalen

Bestel nu
Omschrijving

In navolging van het eerder verschenen Geluksfactor 10 komt Carolina van Dorenmalen van @foodie_ness nu met Het geluksdieet. Hierin neemt Carolina je mee in haar turbulente zoektocht naar fysieke en mentale gezondheid.
Carolina: 'De vrouw die pleitte voor het eeuwige geluk is zelf rock bottom gegaan. En hoe. Maar ik ben ook weer sky-high gegaan. De clichés zijn dus waar: eerst bergafwaarts gaan om vervolgens te kunnen pieken. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en een hoop veranderd. Dat alles heeft geleid tot iets heel moois: het geluksdieet.

In Het geluksdieet staat het circulerende e­ffect tussen gezonde voeding en intens geluk centraal. Voeding is brandstof, een medicijn voor jouw persoonlijke geluksdieet. Een investering voor het leven die ik iedere vrouw gun. En een waarvan ik weet dat hij ook voor jou werkt. Dat beloof ik je bij deze!'


Met ruim 250K volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen (1989) van @foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, lekker te bewegen en vooral: om gelukkig te leven.

Fragment

Auteur: Carolina van Dorenmalen
Auteur

Met meer dan 100.000 volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen van de blog Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en bovenal gelukkiger te leven. Carolina is het levende bewijs dat sporten in een druk leven past en verantwoorde voeding een positieve draai kan geven aan je mindset. Naast haar fulltime gezonde levensstijl heeft ze twee masters Business Administration afgerond, een traineeship als projectmanager bij HP voltooid en brengt ze haar vrije tijd graag door met haar vriend, vriendinnen en bovenal haar familie.

Edities & Details
Digitale download: Het geluksdieet - Carolina van Dorenmalen
ISBN: 9789048850914
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-01-2020
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Gebonden: Het geluksdieet - Carolina van Dorenmalen
ISBN: 9789048850907
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 31-12-2019
Prijs: € 25,00
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 443 - Dieetboeken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Health & Healing / Weight Control
Meer boeken
Mieke Kosters - En nu word ik slank
Mieke Kosters
Mieke Kosters - De bikini challenge
Mieke Kosters
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: