Zoeken
Kathryn Hughes - De sleutel

De sleutel

Kathryn Hughes

De sleutel

Kathryn Hughes

Bestel nu
Omschrijving

1956. Ellen werkt als leerling verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte. Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt, wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.
2006. Sarah wil een boek schrijven over het oude gesticht. Ze ontdekt een koffer met schokkende inhoud van een vrouw die daar vijftig jaar geleden gedwongen werd opgenomen. De inhoud van de koffer leidt Sarah naar een vergeten tragedie, een verloren liefde en een oud onrecht dat alleen zij kan rechtzetten.

Auteur: Kathryn Hughes
Auteur

De Engelse internationale bestsellerauteur Kathryn Hughes runde samen met haar man bijna dertig jaar een zaak in Canada, voedde twee kinderen op en reisde vervolgens de wereld rond. Haar romans worden in meer dan dertig landen gelezen. Nu woont Kathryn in de buurt van Manchester, Engeland.

Edities & Details
Digitale download: De sleutel - Kathryn Hughes
ISBN: 9789044359800
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-04-2020
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Valérie Janssen NUR: 300 - Literaire fictie NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Angeline Boulley - Dochter van de vuurhoeder
Angeline Boulley
Sara Nisha Adams - De schemertuin
Sara Nisha Adams
Cecile Pin - Dolende zielen
Cecile Pin
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: