Zoeken
Dave Eggers - Helden van de grens

Helden van de grens

Dave Eggers

'Helden van de grens is de beste Eggers in jaren' **** HET PAROOL
Helden van de grens

Dave Eggers

'Helden van de grens is de beste Eggers in jaren' **** HET PAROOL
Bestel nu
Omschrijving

Josie reist met haar kinderen Paul en Ana in een krakkemikkige camper naar Alaska. Haar ex-man Carl weet niets van de onderneming. Josie worstelt met demonen uit zowel het verre als het nabije verleden: ze heeft, nadat een patiënt haar heeft aangeklaagd, haar tandartspraktijk moeten verkopen en ze rouwt nog om de dood van een jonge soldaat die haar zeer nabij stond.

De tocht begint als een welkome afleiding. Alaska is een compleet andere wereld; ze staan oog in oog met bizons en beren, koken hotdogs boven een kampvuur en slapen langs ijskoude rivieren in donkere bossen. Maar hoe verder de reis hen brengt, hoe meer Josie gedwongen wordt om haar eigen fouten en tekortkomingen onder ogen te zien; om voorgoed af te rekenen met het verleden dat haar zelfs tot het einde van deb eschaving blijft achtervolgen.

'Eggers is geestig én geëngageerd, Amerikaan én kosmopoliet'
**** NRC HANDELSBLAD

'Prachtig gedoseerde roman over een alleenstaande moeder. Eggers weet precies waar en wanneer hij informatie moet lossen om zijn personages en de plot op te bouwen'
**** DE MORGEN

Fragment

Auteur: Dave Eggers
Auteur

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Edities & Details
Paperback: Helden van de grens - Dave Eggers
ISBN: 9789048858958
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-05-2020
Prijs: € 27,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Helden van de grens - Dave Eggers
ISBN: 9789048835959
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-07-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Vertaler: Brenda Mudde Vertaler: Elles Tukker Vertaler: Maarten van der Werf Vertaler: Monique ter Berg NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: