Zoeken
Katharine McGee - Torenhoog

Torenhoog

Katharine McGee

Wie alles heeft, heeft veel te verliezen
Torenhoog

Katharine McGee

Wie alles heeft, heeft veel te verliezen
Bestel nu
Omschrijving

Welkom terug in NEW YORK, 2119. Een stad vol wolkenkrabbers die worden bewoond door mensen met onmogelijke dromen.

LEDA wil verder met haar leven na wat er in Dubai is gebeurd. Maar wanneer er een onderzoek wordt gestart, ziet ze zich gedwongen hulp te vragen aan degene die ze een jaar lang heeft geprobeerd te vergeten.

RYLIN heeft haar oude leventje weer opgepakt en is weer samen met Hiral. Maar wanneer ze Cord weer ziet, voelt ze zich verscheurd tussen twee werelden en twee heel verschillende jongens.

CALLIOPE voelt zich gevangen in het bedrog dat haar al meer heeft gekost dan ze ooit had verwacht. Maar wat zal er gebeuren als al haar leugens haar inhalen?

WATT is nog steeds hopeloos verliefd op Leda. Hij heeft er alles voor over om haar weer voor zich te winnen - zelfs als hij daar geheimen voor moet opgraven die beter verborgen kunnen blijven.

En nu AVERY is teruggekeerd uit Engeland - met haar nieuwe vriendje Max - lijkt haar leventje een nog perfecter plaatje dan het altijd al is geweest. Maar waarom voelt ze zich dan allesbehalve perfect?

In deze zinderende finale van de Duizend hoog-trilogie keer je terug naar de wereld van adembenemende innovatie, hightech luxe, ondenkbare leugens en duizelingwekkend bedrog.

Fragment

Auteur: Katharine McGee
Auteur

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als redacteur mee aan series als Pretty Little Liars en De 100. Ze begon met het schrijven van korte verhalen en poëzie, maar stapte al snel over naar fictie. Duizend hoog is haar debuut.

Edities & Details
Paperback: Torenhoog - Katharine McGee
ISBN: 9789048859269
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 29-07-2020
Prijs: € 9,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

Paperback: Torenhoog - Katharine McGee
ISBN: 9789048857630
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-03-2020
Prijs: € 32,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

Digitale download: Torenhoog - Katharine McGee
ISBN: 9789048828074
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-08-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Duizend hoog NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE NONFICTION / Social Topics / Adolescence
Meer boeken
Maya Motayne - Oculta - deel 7
Maya Motayne
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: