Zoeken
Camilla Läckberg - IJsprinses en Predikant

IJsprinses en Predikant

Camilla Läckberg

Deel 1 en 2 in de populaire Fjällbacka-serie
IJsprinses en Predikant

Camilla Läckberg

Deel 1 en 2 in de populaire Fjällbacka-serie
Bestel nu
Omschrijving

IJsprinses
Fjällbacka is een gesloten samenleving waarin iedereen alles van elkaar weet en waar uiterlijke schijn van groot belang is. En dat kan fataal zijn... Op een dag wordt Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip aangetroffen. Het lijkt op zelfmoord, maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden gevonden gaan Patrik Hedström en Erica Falck op onderzoek uit.

Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het lijk liggen twee vrouwelijke skeletten. Voor inspecteur Patrik Hedström is het duidelijk: de moorden houden verband met elkaar. Tijdens het onderzoek ontdekt hij, geholpen door zijn hoogzwangere vrouw Erica, steeds meer stukjes van een gruwelijke puzzel.

Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Edities & Details
Paperback: IJsprinses en Predikant - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044366693
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-02-2023
Prijs: € 15,00
Omvang: 736 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: Fjällbacka NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Nieuws
Omnibussen van verschillende Scandinavische thrillers in aantocht

Omnibussen van verschillende Scandinavische thrillers in aantocht

Vanaf februari zullen verschillende omnibussen van onze favoriete Scandinavische thrillerauteurs verschijnen bij The House of Books. Lees meer »

Meer boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: