Zoeken
Camilla Läckberg - Cultus: Deel 4

Cultus: Deel 4

Camilla Läckberg

Een nieuw deel in deze razend spannende en goed ontvangen serie!
Cultus: Deel 4

Camilla Läckberg

Een nieuw deel in deze razend spannende en goed ontvangen serie!
Bestel nu
Omschrijving

Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingeschakeld. Ze ontdekken gelijk overeenkomsten met een andere verdwijning die niet goed eindigde. Alles wijst erop dat er meer kinderen zullen verdwijnen. Mina neemt daarom voor het eerst sinds de dramatische gebeurtenissen van twee jaar eerder contact op met mentalist Vincent Walder. Hun band is bijzonder gebleken, maar lukt het ze ook om degenen die het meest kwetsbaar zijn te beschermen?

Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: Henrik Fexeus
Auteur

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Edities & Details
Audio download: Cultus: Deel 4 - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044366334
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 24-11-2022
Prijs: € 2,17
Speelduur: 240 minuten

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: Cultus luisterboek Voorlezer: Christel Schimmel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Meer boeken
Sara Blædel - De stille weduwe
Sara Blædel
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: