Zoeken
Carry Slee - Pien, Noer, Tim en de hond - Omnibus

Pien, Noer, Tim en de hond - Omnibus

Carry Slee

Pien, Noer, Tim en de hond - Omnibus

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Niets is zo spannend als leren lezen! Als je er op school eenmaal mee bent begonnen, wil je niets liever dan thuis verder lezen. Voor enthousiaste jonge lezers én - misschien nog wel belangrijker - voor de groep die oefening thuis nodig heeft, is de serie 'Leren lezen' ontwikkeld. Hij is gebaseerd op het AVI-systeem en gaat over drie kinderen, Pien, Tim en Noer, die telkens nieuwe avonturen beleven, die steeds spannender worden, naarmate het AVI-niveau oploopt. De AVI 2-bundel bevat de boekjes Dokter Speur, Juf moet in de hoek en Het geheim.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Pien, Noer, Tim en de hond - Omnibus - Carry Slee
ISBN: 9789049921538
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-07-2006
Prijs: € 12,95

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Leren lezen met Carry Slee NUR: 287 - Leren lezen THEMA: Onderwijs: eerste / moedertaal: basisgeletterdheid BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Readers / Beginner
Meer boeken
Elisabeth Mollema - Mo en Tijger vieren feest
Elisabeth Mollema
Elisabeth Mollema - Mo en Tijger redden de dieren
Elisabeth Mollema
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: